Referenties

Een nieuwe kamer

Ik leerde het werk van Sandra kennen via een kennis. Ik zag foto’s van haar kamer en bedacht dat ik ook wel wat begeleiding kon gebruiken bij de inrichting van mijn kamer. Sandra’s vermogen de kamer voor zich te zien zoals hij moet worden en haar aanstekelijke enthousiasme maakten dat ik mij voornam haar ideeën uit te voeren, waar ze ook me zou komen. Ze kwam met ideeën waar ik nooit zelf op gekomen zou zijn en die mij nogal uit mijn comfortzone trokken. (Dat was op dat moment van mijn leven precies wat ik nodig had.) Al haar ideeën zijn uitgevoerd en nu zit ik in een hartstikke mooie kamer! En niet onbelangrijk: ze denkt mee, ze reageert altijd snel op gestelde vragen en is zelf ook blij met het eindresultaat. Sandra is een vakvrouw!

Wim van Mourik

Woning ’s Gravenzande

We wilden ons interieur van een nieuw uiterlijk voorzien en hadden geen idee hoe dat vorm te geven. Aan Sandra vroegen we daarom advies om onze woonkamer aan te pakken met in ieder geval andere kleuren en ook nieuwe raamdecoratie.

Ze nam onze wensen mee in het advies.
Het werd de perfecte combinatie van huidige meubels en nieuwe elementen. Strandlook, taupe en olijfgroen……. Een interieur dat bij ons past!!!
We zijn erg blij met het resultaat en genieten nog elke dag.
Een warm en gezellig huis, precies wat we wilden!
De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.

Femke & Marcel

Verbouwing aan de Komkommerstraat

Al een poosje zaten we te bedenken hoe en wat we zouden gaan veranderen / verbouwen in ons huis.
We wilde eigenlijk een andere kleur keuken en keukenvloer. Maar als je dan kritisch gaat kijken Val je snel van het een in het ander….. en uiteindelijk verbouw je je hele beneden verdieping. 😊 Maar hoe gaan we dit aanpakken??

Na enthousiaste verhalen van mijn schoonzus Chantal de Bakker, die net een succesvolle Verbouwing had gedaan, kwamen we aan Sandra Grootscholten.

Met Sandra bespraken we onze wensen en ideeën en Sandra kwam met hele mooie tekeningen wat alles wat meer duidelijkheid gaf.
Hierdoor ga je ook begrijpen en voelen wat zij bedoelt en wordt meer een beleving. Zij gaf ons ook advies waar de lichtpunten het best tot zijn recht kwamen zodat onze keuken en kamer nog veel mooier uit zouden komen.

Wij waren erg stellig over het plaatsen van een muur in de keuken maar Sandra vond dit zo zonde van het licht wat verloren ging.
Op diverse manieren probeerde ze ons dit te laten zien en toen viel bij ons het kwartje en wij zijn zooo blij dat we naar haar geluisterd hebben.

Ook zijn we samen met Sandra bezig geweest om alle kleuren zo mooi mogelijk op elkaar af te stemmen wat helemaal gelukt is. Zowel onze hoekbank in de keuken, de vloer en het keukenaanrechtblad en de muren passen geweldig bij elkaar.
Ik vond het heel erg fijn om dit samen met Sandra op elkaar af te stemmen want een klankbord heb je écht wel nodig.

Ook hadden we een stukadoor, timmerman, elektricien en een schilder nodig.
Een nieuwe keuken en een openhaard moesten geplaatst gaan worden en de keukenvloer werd ook vernieuwd.
Dit alles moet op elkaar afgestemd gaan worden, maar hoe krijgen we dat op de goede volgorde achter elkaar geplaatst??

Dit alles heeft Sandra voor ons in goede banen op elkaar afgestemd en de verbouwing was in 3 weken een feit.

Nu gaan we volgend jaar verhuizen en gaan dan zeker weer met Sandra aan de slag, dit zegt denk wel genoeg….

Bianca de Bakker

Hospice Beukenrode

Wij ontvangen alleen maar complimenten van de bewoners, de bezoekers en alle vrijwilligers van ons hospice Beukenrode – ‘een bijna thuis huis’ – in Naaldwijk. Jullie hebben als leden van het HIC een sfeer weten te creeren waarin echt iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Fris, eigentijds en vanaf de eerste dag functioneel en gezellig!
Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door jullie divers aanwezige deskundigheden zijn uitgewerkt. En dat in een prettig samenspel en een goede sfeer. Vakwerk!!

Anny Berendse, bestuurslid

Woonkamer en keuken

Voor de verbouwing van onze keuken en woonkamer hebben we Sandra gevraagd om ons te helpen met het kiezen van de kleuren en een lichtplan.
Na een eerste gesprek waarin ze onze wensen, smaak en gezin een beetje leerde kennen, zijn we met elkaar in zee gegaan.
Sandra had hele goede ideeën en hielp ons om de goede keuzes te maken.
Het resultaat is prachtig geworden en we voelen ons allemaal prettig in ons vernieuwde huis! De kleuren voelen goed en het licht is verrassend.

Martin en Irene

Port Brielle (Projectontwikkelaar)

Het is alweer 2 jaar gelden toen we voor het eerst kennis maakte met de enthousiaste Interieur & Lichtontwerpster Sandra van der Knaap. Inmiddels hebben wij onder haar hand twee modelwoningen in ons woningbouwproject Port Brielle ingericht. Meerdere kopers waren na het bezichtigen van de modelwoningen zo enthousiast geworden over het werk van Sandra Van der Knaap en vroegen haar om advies. Inmiddels heeft zij een aantal kopers van haar adviezen kunnen voorzien. Met veel ijver wist zij haar enthousiasme in de styling van de woningen over te brengen wat resulteerde in vele positieve bezichtigingen waarbij wij onze aspirant kopers een zeer positieve indruk van de mogelijkheden van de woningen konden achterlaten. Met name de fraaie afstemming van de lichtinvloeden op de indeling van de ruimtes is een sterk punt van deze woningstyliste. Ook de makelaar van Port Brielle genoot veel voordeel in de verkoop door zoals zij haar werk noemden “fraai stukje styling”. Wij hebben de samenwerking met Sandra dan ook als zeer prettig ervaren. Haar werkwijze is voortvarend waarbij de gemaakte afspraken altijd nagekomen werden.

Wij kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Sandra Van der Knaap.

Bekijk hier foto’s van de modelwoning

Port Brielle
D.M. Van der Zalm
Directeur

Woning Rijswijk

Beste Sandra,

Bedankt voor je goede advies om onze woonkamer om te toveren van donker eiken naar moderne meubels, mooie muren en fantastische verlichting. Veel van je adviezen hebben we overgenomen, zoals het weghalen van een muurtje, accent te leggen op de binnenmuur, hoge smalle kasten. De verlichting maakte de kamer tot een sfeervol geheel. Dagelijks genieten wij weer van een echt thuis. We hebben met heel veel plezier met jou aan dit project gewerkt. Wij bevelen je dan ook van harte aan binnen onze familie en kennissenkring.

Mathijs en Marjan

Woning Port Brielle

Dankzij de interieuradviezen van Sandra en de door haar geadviseerde aankopen is van ons ‘glazen appartement’ een bijzonder coherent en sfeervol geheel gemaakt. Een goed lichtontwerp, passende gordijnen en de juiste kleuradviezen, met oog voor details.  Hebben tot dit onderscheidend resultaat geleid: een huis waar je je thuis voelt. Bovendien zijn de mensen van Sandra Van der Knaap Interieur & Lichtontwerp opvallend invoelend en sociaal! De service is top!

Kortom aanbevelingswaardig.

Els en Ron Baks

Appartement Port Brielle

We wonen nu alweer een paar maanden in ons nieuwe appartement en genieten er nog elke dag van. Wat een lekkere kleuren en een fijne sfeer hebben we in ons huis. We zijn blij met de aanvulling op het gebied van kleur- en materiaalkeuzes. Ook de verlichting is super, vooral in de hal, in combinatie met het bomenbehang. Leuk dat hierna ook al bij onze buren vervolgwerkzaamheden hebt kunnen verwerven. Er komen vast nog meer mensen uit deze wijk die met jullie willen samenwerken aan een mooi huis met heel veel sfeer! Dat was voor ons ook! You’re the best!

Groetjes Peter & Toke Grootscholten uit Port Brielle

Woning Voorhout

We hebben ons in grote lijnen gehouden aan je adviezen, zelfs de radiatoren en vensterbanken zijn vervangen. De spiegel van de kaptafel hebben we behouden maar deze is niet opgehangen hij staat er nu bovenop. Tevens hebben we nu een laag zwenk baar krukje. Helemaal perfect! Het duurde even voor we het kunstwerk klaar hadden. We konden niets gepast vinden dus zelf maar een eigen schilderij gemaakt. Geschilderd met muurverf gemengd met olieverf bij de lucht en de zee. Op de voorgrond echt zand en echte schelpen gebruikt. Doek is lekker groot en sfeer bepalend. Het is helemaal te gek! Bedankt voor je adviezen, het was fun om alles bij elkaar te kiezen.

Groetjes Jan Willem

Hospice Beukenrode

Wij ontvangen alleen maar complimenten van de bewoners, de bezoekers en alle vrijwilligers van onze Hospice Beukenrode, “een bijna thuis huis”, in Naaldwijk. Jullie hebben als leden van het Het Interieur Collectief een sfeer weten te creeeren waarin echt iedereen zich meteen “thuis” voelt.

Fris, eigentijds, gezellig en vanaf de eerste dag functioneel. Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door jullie divers aanwezige deskundigheden zijn uitgewerkt. En dat in een prettig samenspel en een goede sfeer. Vakwerk!!

Anny Berendse, bestuurslid Hospice Beukenrode

Bedrijfsruimte potplantenkwekerij Wateringen

Ons bedrijf was toe aan een metamorfose. Wij waren overgegaan van de trostomaten naar de potplanten, dus wilde wij ons bedrijf ook gelijk een opfrisbeurt geven.  Meer kantoorruimte, ruime kantine en frisse toiletten.
Wij hadden al een aantal aannemers benaderd, maar niemand gaf de doorslag.
Toen Sandra van der Knaap met haar enthiousiasme binnenkwam, waren we al snel verkocht. Ze luistert goed naar wat je wil en past daarbij haar ideeen toe. Het was gewoon fijn om met Sandra van der Knaap een nieuw plan te maken en het viel ook precies bij ons in de smaak. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Ron Bakker, Kwekerij Laguna

Woning Wateringen

Afgelopen jaar hebben we een grote verbouwing aan het huis laten doen. De buitenkant is echt fantastisch geworden.
Voor de binnenkant dachten we het wel even zelf te gaan doen. Alhoewel we een sterke eigen mening heb en best kunnen zeggen wat we mooi vinden, kregen we het totaal plaatje maar niet voor ogen. Gelukkig konden we de hulp van Sandra inschakelen. Ze begon bij de basis: wie ben je? Wat vindt je belangrijk? Welke smaak hebben jullie? Etc. Er kwam een moodboard die precies liet zien wie wij waren.
De volgende stap, het lichtplan was echt super. Als ze ons niet geholpen had hingen er nu nog steeds plafonaires. Stap voor stap heeft ze professioneel onze verbouwing begeleid en het resultaat mag er wezen. Wij zijn heel tevreden en vonden de investering in Sandra zeer zeker een goede.

Als je echt een mooi totaal plaatje wil bereiken bij bouw of verbouw is deze enthousiasteling echt een aanrader.

Steef en Sylvia

Kwekerij Helderman

Na 17 jaar wilde ik graag iets anders in onze woonkamer. Mijn gordijnen was ik zat en wilde een mooie kleur op de muur. Maar welke wisten we niet. Ik vroeg Sandra om advies. Zij kwam eerst bij ons thuis en vroeg wat onze wensen waren. Omdat wij dit niet goed wisten liet zij ons een aantal materiaal en kleuropties zien. Al snel hadden wij het gevoel dat Sandra precies begreep wat wij mooi vonden en kwam ze met de perfecte kleuren op onze muren. Daarnaast had zij een aantal gordijnstalen die er erg goed bijpaste. We hadden gelijk een goed gevoel en werden er enthousiast van. Ze kwam langs met een leverancier uit haar netwerk en lieten ons een uitgebreide collectie raambekleding zien en met goede adviezen leidde ze ons. Binnen één uur was alles uitgezocht en hadden wij een heel tevreden gevoel. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij met elkaar hebben gewerkt. Een fijn persoonlijk contact en een goede service!

Natalie en Ed Helderman