Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van opdrachten die ik uitgevoerd heb.

Hospice Beukenrode

Hospice Beukenrode

De realisatie van de verbouwing voor Hospice Beukenrode heb ik samen gedaan met alle leden van Het Interieur Collectief. Het overgrote deel van deze opdracht hebben wij als Collectief gesponsord, omdat wij het Hospice een warm hart toedragen.

Lees verder
Slaapkamer

Fam. Helderman

Een terugkerende klant is een compliment. Nadat de woonkamer enige tijd geleden opnieuw is voorzien van meubels, kleuren en stoffering was nu de slaapkamer aan de beurt.

Lees verder
Woonkamer

Fam. de Bakker

Een aantal uitgangspunten bepaalde de richting van het ontwerp.Ruimtelijk, strakke lijnen, openheid in de woning, in de oude situatie ervaarde men het gevoel van verschillende kamers in de open ruimte.

Lees verder
3-Generatiecentrum Jane's Bond, Den Haag

3-Generatiecentrum Jane’s Bond, Den Haag

In Den Haag hebben we in opdracht van de stichting Jane’s Bond het ontwerp gemaakt voor de realisatie van een 3 generatiecentrum waar activiteiten ontwikkeld worden voor mensen van 0-100 jaar.

Lees verder
Boerderij

Verbouwing van een boerderij

Bij het eerste bezoek aan deze boerderij werden de woning en de stal al volledig gestript. In samenwerking met de architect waren er al vele waardevolle veranderingen in de planning.

Lees verder
Modelwoning type E, Port Brielle

Modelwoning type E, Port Brielle

Als projectontwikkelaar of makelaar wilt u uw woningen eruit laten springen en de verkoop stimuleren.

Lees verder
Modelwoning type C, Port Brielle

Modelwoning type C, Port Brielle

De opdracht bestond uit het opleveren van een modelwoning Type C. Om de modelwoning te kunnen realiseren hebben wij diverse schetsen gemaakt voor de inrichting.

Lees verder
Woonhuis Wateringen

Woonhuis Wateringen

De opdracht bestond uit het adviseren over de inrichting van een woonruimte, waarin een gezin met 2 kinderen de komende 10 jaar voorlopig mee uit de voeten kan.

Lees verder