Even voorstellen

Sandra Van der Knaap

Mijn naam is Sandra Grootscholten, geboren en getogen in het Westland. Na het volgen van een gerichte opleiding tot interieur- en lichtontwerpster, ben ik in 2008 van start gegaan met mijn onderneming
Sandra Grootscholten Interieur- & Lichtontwerp.

Als ik de vraag krijg wat ik zo leuk vind aan mijn vak, is mijn antwoord simpel: ik wil mijn opdrachtgevers gelukkig maken. Het zoeken en vinden van de manier waarop ik dat mogelijk kan maken, is geweldig. Ik wil mensen laten nadenken over waar zij echt van houden. Waardoor worden zij getriggerd, wat trekt hun aandacht?
Wat voor mij telt, is dat ik aanvoel wat werkelijk belangrijk is voor de opdrachtgever. Een van mijn eerste vragen is dan ook ‘Beschrijf eens uw ideale dag’. Die punten probeer ik terug te laten komen in het interieur.
Het eindresultaat is een combinatie van de wens van de opdrachtgever en mijn kennis. Ik ben gelukkig op het moment dat je een door mij ontworpen woning of project binnenstapt en de warmte, liefde en passie van de opdrachtgever voelbaar is. Ik hoor dan ook met regelmaat van een tevreden klant; ‘Je voelt het verschil…’.
Dit samen weten te bewerkstelligen, is wat mijn vak zo geweldig maakt.

In 2010 heb ik Het Interieur Collectief opgericht.
Mijn gedachte achter de oprichting van Het Interieur Collectief was collega’s om mij heen te verzamelen, waarmee ik kan samenwerken bij het aannemen van grotere projecten en kan brainstormen over een ontwerp, om zo het beste in onszelf naar boven halen. De contacten die hieruit gekomen zijn blijven waardevol.