Meubileren en stofferen

Bent u op zoek naar de mogelijkheid uw huurwoning te laten stofferen en / of meubileren? Hierin kunnen wij u van dienst zijn!

Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen, op basis van een vooraf besproken budget en planning m.b.t de oplevering van de woning. De woning wordt ingericht met uw ideale huurder in gedachten. De sfeer die gecreëerd wordt door de inrichting is vaak doorslaggevend voor de verhuurbaarheid van de woning, meer dan de ligging, of de grootte.

Door onze ervaring zijn wij op de hoogte van de juiste stoffen, merken en leveranciers. Uw voordeel hiervan is dat wij in staat zijn om snel te kunnen handelen. Wij weten de weg en de middelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Huurders die de woning gemeubileerd willen huren willen graag zien wat ze krijgen, alleen de opmerking tijdens een bezichtiging dat de woning ook gemeubileerd gehuurd kan worden is dan niet genoeg. Hierdoor zorgt u er niet voor dat het aantal potentiële huurders gemaximaliseerd wordt. Wij raden u aan hiermee rekening te houden.

Na het inrichten van de woning komt het punt dat u de woning daadwerkelijk gaat verhuren. Het is belangrijk dat u de woning eruit laat springen. Desgewenst kunnen wij de woning voor u stylen, aansluitend de fotografie verzorgen.

En vergeet niet, de kwaliteit en de conditie van uw inrichting zijn absoluut van invloed op de wijze waarop mensen met uw spullen omgaan: goed verzorgd en net meubilair wordt ook goed behandeld door de huurders.