Referenties

Hospice Beukenrode

Wij ontvangen alleen maar complimenten van de bewoners, de bezoekers en alle vrijwilligers van ons hospice Beukenrode – ‘een bijna thuis huis’ – in Naaldwijk. Jullie hebben als leden van het HIC een sfeer weten te creeren waarin echt iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Fris, eigentijds en vanaf de eerste dag functioneel en gezellig!
Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door jullie divers aanwezige deskundigheden zijn uitgewerkt. En dat in een prettig samenspel en een goede sfeer. Vakwerk!!

Anny Berendse, bestuurslid

Woonkamer en keuken

Voor de verbouwing van onze keuken en woonkamer hebben we Sandra gevraagd om ons te helpen met het kiezen van de kleuren en een lichtplan.
Na een eerste gesprek waarin ze onze wensen, smaak en gezin een beetje leerde kennen, zijn we met elkaar in zee gegaan.
Sandra had hele goede ideeën en hielp ons om de goede keuzes te maken.
Het resultaat is prachtig geworden en we voelen ons allemaal prettig in ons vernieuwde huis! De kleuren voelen goed en het licht is verrassend.

Martin en Irene

Port Brielle (Projectontwikkelaar)

Het is alweer 2 jaar gelden toen we voor het eerst kennis maakte met de enthousiaste Interieur & Lichtontwerpster Sandra van der Knaap. Inmiddels hebben wij onder haar hand twee modelwoningen in ons woningbouwproject Port Brielle ingericht. Meerdere kopers waren na het bezichtigen van de modelwoningen zo enthousiast geworden over het werk van Sandra Van der Knaap en vroegen haar om advies. Inmiddels heeft zij een aantal kopers van haar adviezen kunnen voorzien. Met veel ijver wist zij haar enthousiasme in de styling van de woningen over te brengen wat resulteerde in vele positieve bezichtigingen waarbij wij onze aspirant kopers een zeer positieve indruk van de mogelijkheden van de woningen konden achterlaten. Met name de fraaie afstemming van de lichtinvloeden op de indeling van de ruimtes is een sterk punt van deze woningstyliste. Ook de makelaar van Port Brielle genoot veel voordeel in de verkoop door zoals zij haar werk noemden “fraai stukje styling”. Wij hebben de samenwerking met Sandra dan ook als zeer prettig ervaren. Haar werkwijze is voortvarend waarbij de gemaakte afspraken altijd nagekomen werden.

Wij kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Sandra Van der Knaap.

Bekijk hier foto’s van de modelwoning

Port Brielle
D.M. Van der Zalm
Directeur

Woning Rijswijk

Beste Sandra,

Bedankt voor je goede advies om onze woonkamer om te toveren van donker eiken naar moderne meubels, mooie muren en fantastische verlichting. Veel van je adviezen hebben we overgenomen, zoals het weghalen van een muurtje, accent te leggen op de binnenmuur, hoge smalle kasten. De verlichting maakte de kamer tot een sfeervol geheel. Dagelijks genieten wij weer van een echt thuis. We hebben met heel veel plezier met jou aan dit project gewerkt. Wij bevelen je dan ook van harte aan binnen onze familie en kennissenkring.

Mathijs en Marjan

Woning Port Brielle

Dankzij de interieuradviezen van Sandra en de door haar geadviseerde aankopen is van ons ‘glazen appartement’ een bijzonder coherent en sfeervol geheel gemaakt. Een goed lichtontwerp, passende gordijnen en de juiste kleuradviezen, met oog voor details.  Hebben tot dit onderscheidend resultaat geleid: een huis waar je je thuis voelt. Bovendien zijn de mensen van Sandra Van der Knaap Interieur & Lichtontwerp opvallend invoelend en sociaal! De service is top!

Kortom aanbevelingswaardig.

Els en Ron Baks

Appartement Port Brielle

We wonen nu alweer een paar maanden in ons nieuwe appartement en genieten er nog elke dag van. Wat een lekkere kleuren en een fijne sfeer hebben we in ons huis. We zijn blij met de aanvulling op het gebied van kleur- en materiaalkeuzes. Ook de verlichting is super, vooral in de hal, in combinatie met het bomenbehang. Leuk dat hierna ook al bij onze buren vervolgwerkzaamheden hebt kunnen verwerven. Er komen vast nog meer mensen uit deze wijk die met jullie willen samenwerken aan een mooi huis met heel veel sfeer! Dat was voor ons ook! You’re the best!

Groetjes Peter & Toke Grootscholten uit Port Brielle

Woning Voorhout

We hebben ons in grote lijnen gehouden aan je adviezen, zelfs de radiatoren en vensterbanken zijn vervangen. De spiegel van de kaptafel hebben we behouden maar deze is niet opgehangen hij staat er nu bovenop. Tevens hebben we nu een laag zwenk baar krukje. Helemaal perfect! Het duurde even voor we het kunstwerk klaar hadden. We konden niets gepast vinden dus zelf maar een eigen schilderij gemaakt. Geschilderd met muurverf gemengd met olieverf bij de lucht en de zee. Op de voorgrond echt zand en echte schelpen gebruikt. Doek is lekker groot en sfeer bepalend. Het is helemaal te gek! Bedankt voor je adviezen, het was fun om alles bij elkaar te kiezen.

Groetjes Jan Willem

Hospice Beukenrode

Wij ontvangen alleen maar complimenten van de bewoners, de bezoekers en alle vrijwilligers van onze Hospice Beukenrode, “een bijna thuis huis”, in Naaldwijk. Jullie hebben als leden van het Het Interieur Collectief een sfeer weten te creeeren waarin echt iedereen zich meteen “thuis” voelt.

Fris, eigentijds, gezellig en vanaf de eerste dag functioneel. Een heel geslaagde vertaling van alle wensen die wij bij jullie op tafel hebben gelegd en die door jullie divers aanwezige deskundigheden zijn uitgewerkt. En dat in een prettig samenspel en een goede sfeer. Vakwerk!!

Anny Berendse, bestuurslid Hospice Beukenrode

Bedrijfsruimte potplantenkwekerij Wateringen

Ons bedrijf was toe aan een metamorfose. Wij waren overgegaan van de trostomaten naar de potplanten, dus wilde wij ons bedrijf ook gelijk een opfrisbeurt geven.  Meer kantoorruimte, ruime kantine en frisse toiletten.
Wij hadden al een aantal aannemers benaderd, maar niemand gaf de doorslag.
Toen Sandra van der Knaap met haar enthiousiasme binnenkwam, waren we al snel verkocht. Ze luistert goed naar wat je wil en past daarbij haar ideeen toe. Het was gewoon fijn om met Sandra van der Knaap een nieuw plan te maken en het viel ook precies bij ons in de smaak. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Ron Bakker, Kwekerij Laguna

Woning Wateringen

Afgelopen jaar hebben we een grote verbouwing aan het huis laten doen. De buitenkant is echt fantastisch geworden.
Voor de binnenkant dachten we het wel even zelf te gaan doen. Alhoewel we een sterke eigen mening heb en best kunnen zeggen wat we mooi vinden, kregen we het totaal plaatje maar niet voor ogen. Gelukkig konden we de hulp van Sandra inschakelen. Ze begon bij de basis: wie ben je? Wat vindt je belangrijk? Welke smaak hebben jullie? Etc. Er kwam een moodboard die precies liet zien wie wij waren.
De volgende stap, het lichtplan was echt super. Als ze ons niet geholpen had hingen er nu nog steeds plafonaires. Stap voor stap heeft ze professioneel onze verbouwing begeleid en het resultaat mag er wezen. Wij zijn heel tevreden en vonden de investering in Sandra zeer zeker een goede.

Als je echt een mooi totaal plaatje wil bereiken bij bouw of verbouw is deze enthousiasteling echt een aanrader.

Steef en Sylvia

Kwekerij Helderman

Na 17 jaar wilde ik graag iets anders in onze woonkamer. Mijn gordijnen was ik zat en wilde een mooie kleur op de muur. Maar welke wisten we niet. Ik vroeg Sandra om advies. Zij kwam eerst bij ons thuis en vroeg wat onze wensen waren. Omdat wij dit niet goed wisten liet zij ons een aantal materiaal en kleuropties zien. Al snel hadden wij het gevoel dat Sandra precies begreep wat wij mooi vonden en kwam ze met de perfecte kleuren op onze muren. Daarnaast had zij een aantal gordijnstalen die er erg goed bijpaste. We hadden gelijk een goed gevoel en werden er enthousiast van. Ze kwam langs met een leverancier uit haar netwerk en lieten ons een uitgebreide collectie raambekleding zien en met goede adviezen leidde ze ons. Binnen één uur was alles uitgezocht en hadden wij een heel tevreden gevoel. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij met elkaar hebben gewerkt. Een fijn persoonlijk contact en een goede service!

Natalie en Ed Helderman