Woonhuis Wateringen

De vraag was te adviseren over de inrichting van een woonruimte, waarin een gezin met 2 kinderen de komende 10 jaar voorlopig mee uit de voeten kan.
Er is gekeken naar een evenwichtig ontwerp waarin verschillende wensen met elkaar gecombineerd zijn.
Aan de woonkamer zijn 2 uitbouwen gerealiseerd. Er is een lichtplan gemaakt waarin gespeeld is met ruimtelijk effect. Door het plafond met de wandarmaturen aan te lichten lijkt deze hoger. Het aanlichten van de wanden geeft eveneens een gevoel van ruimte. Naast de strakke armaturen op de wanden is er als tegenstelling gekozen voor een lamp boven de eettafel in grillige vorm.
De kleuren, stoffen en materialen zijn, in goed overleg met elkaar, zorgvuldig uitgezocht. In de keuze en opstelling van de meubelen is rekening gehouden met de leefstijl van dit gezin.
Er zijn twee nissen gemaakt waarin een verzameling stenen van de bewoners op een stijlvolle manier gepresenteerd kan worden.
Het ontwerp van de keuken is eveneens door ons geleverd.