Fam. de Bakker

Ook aan deze opdracht heb ik weer met veel plezier gewerkt.
Een aantal uitgangspunten bepaalde de richting van het ontwerp.Ruimtelijk, strakke lijnen, openheid in de woning, in de oude situatie ervaarde men het
gevoel van verschillende kamers in de open ruimte.
De start lag bij het ontwerp van de keuken, de opstelling is veranderd om gericht naar de kamer te kunnen werken. Contact met elkaar, een kookeiland waaraan het gezin met opgroeiende zoon kan eten. Lekker leven, nonchalante uitstraling. Juist met opgroeiende kinderen kan het contact hierdoor met elkaar bevordert worden, open gesprekken terwijl er gewerkt wordt kan prettig zijn.
De doorloop naar de keuken is vergroot en de ronding is eruit gehaald, strakke lijnen vande kozijnen zijn op dezelfde hoogte doorgezet om een rustig beeld te geven.
De natuur is iets wat belangrijk was. Kleur in de woning wat tevens rust geeft.Het paste bij het gezin.
Alle materialen zijn in overleg gekozen, het plaatje kreeg steeds meer vorm, uiteindelijk de styling. Het eindresultaat leverde glimmende ogen op bij de klant. Heerlijk om te zien.
Ik wens ze ontzettend veel woonplezier in de prachtig plaatje.

Bedankt voor de fijne samenwerking.